Kwaliteit is ons gereedschap binnen een financieel realistisch concept

Het Solide Fundament van Buskoop Schilders B.V.

In 2003 is Buskoop Schilders B.V. opgericht. Buskoop Schilders B.V. is gevestigd in het zelfde pand als Bouwservice Buskoop B.V. en werkt hiermee nauw samen. Naast Schilderwerk voor Bouwservice Buskoop B.V. werkt Buskoop Schilders B.V. grotendeels voor eigen opdrachtgevers. Mede daardoor is het volledig zelfstandige organisatie waarbij ook een vast team van medewerkers in dienst is.

Kwaliteit

In onze visie staat kwaliteit altijd voorop. Onze opdrachtgevers weten dit.  We houden de hoogste kwaliteitsnormen als maatstaf aan, dat geldt zowel voor materialen als voor mankracht. Gekoppeld aan een scherpe prijs.

Voor de nabije toekomst

Met alle kennis en kwaliteit verwachten wij een groei door te maken in de komende jaren waarbij het meerjarig  onderhoud aan bestaande gebouwen en het prestatiegericht werken steeds belangrijker zal worden, deze weg is reeds ingezet.

Door intensieve samenwerking met onze leveranciers en de fabrikanten zorgen wij dat we voorop lopen in het gebruik en bij het adviseren van de juiste materialen. Op deze manier zorgen wij dat onze klanten op de best mogelijk manier worden bediend op het gebied van kwaliteit, maar ook op het gebied van efficiency, zodat de prijs laag kan blijven.

Buskoop Schilders B.V. is voornamelijk werkzaam in de regio Rotterdam Rijnmond, o.a.:

Rotterdam Schiedam Vlaardingen Pernis 3B-Hoek (Lansingerland)
Spijkenisse Hoogvliet Barendrecht Ridderkerk

Bouwservice Buskoop Werkgebied