Bij Buskoop Schilders B.V. bent u voor al uw schilderwerk aan het juiste adres. Schilderen, behangen, decoratieve wandafwerking, structuur aanbrengen of glasvlies plakken? U zegt het maar. Wij hebben een ruime ervaring met deze werkzaamheden en bij Buskoop Schilders B.V. kunt u zich deskundig laten adviseren over kleuren, materialen en toepassingen.

Wij zijn gespecialiseerd in:

    •     het uitvoeren alle soorten buitenschilderwerk
    •     het uitvoeren van alle soorten binnenschilderwerk
    •     het aanbrengen van diverse soorten wandafwerking, behang, glasvezel
    •     het aanbrengen of vervangen van kitwerk
    •     het uitvoeren van houtrotreparaties en herstel van klein timmerwerk

het uitvoeren alle soorten buitenschilderwerk

Voor uitvoeren van buitenschilderwerk is Buskoop Schilders u uiteraard graag van dienst. Dit type schilderwerk heeft als voornaamste doel het conserveren van het houtwerk van uw kozijnen of gevel. Het is dus erg belangrijk buitenschilderwerk regelmatig te controleren en bij te houden. Achterstallig onderhoud aan het schilderwerk van bijvoorbeeld uw kozijnen kan ervoor zorgen dat de kozijnen aangetast raken door vocht en/of houtrot. Dat kan zeer hoge kosten met zich meebrengen en is bij een regelmatige schilderbeurt absoluut onnodig. Bij de schilderbeurt is het echter wel noodzakelijk dat de kozijnen goed worden nagekeken op openstaande verbindingen, de beglazingskit moet worden nagezien, scherpe kanten van het hout moeten worden verwijderd en zo zijn er nog diverse zaken van groot belang tijdens de uitvoer. Is alles tijdens de uitvoer op de juiste manier gedaan dan is het houtwerk weer voor jaren op de juiste manier geconserveerd. Daarnaast ziet het er natuurlijk ook weer fris en nieuw uit.

het uitvoeren van alle soorten binnenschilderwerk

Bij Buskoop Schilders B.V. bent u ook voor al uw binnenschilderwerk aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring met deze werkzaamheden en bij Buskoop Schilders B.V. kunt u zich deskundig laten adviseren over kleuren, materialen, behandelingen en toepassingen.

het aanbrengen van diverse soorten wandafwerking, behang, glasvezel

Voor het aanbrengen van wandafwerking heeft Buskoop Schilders diverse specialisten in dienst die dergelijke werkzaamheden dagelijks uitvoeren. De wandafwerking is een belangrijk onderdeel van het uiteindelijke resultaat van een verbouwing, renovatie of een schilderproject. Geheel naar wens van de klant kunnen wij de wanden afwerken met iedere gewenste kleur sauswerk, behang of glasvezelbehang. Uiteraard altijd op basis van een degelijk advies mbt de beste werkwijze en mogelijkheden in de bestaande situatie.

het aanbrengen of vervangen van kitwerk

De vaklieden van Buskoop Schilders zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van nieuwe kitvoegen. Het niet juist verwerken van de diverse soorten kit is een veel voorkomende oorzaak van lekkages en andere problemen. Onze medewerkers zijn daarom goed op de hoogte van de verschillende soorten kit en de daarbij behorende verwerkingsvoorschriften. Zo kunnen wij garanderen dat de kitvoeg jarenlang zijn functie behoudt. Buskoop Schilders brengt jaarlijks onder andere bij vele badkamers nieuwe kitvoegen aan en zorgt zo voor de uiteindelijke waterdichtheid hiervan.

het uitvoeren van houtrotreparaties en herstel van klein timmerwerk

Het uitvoeren van houtrotreparatie is een lastige klus die niet zomaar iedere schilder of timmerman uit kan voeren. De reparatiemiddelen vereisen specifieke verwerking en onze medewerkers zijn daarom gecertificeerd voor de verwerking hiervan. Tevens worden onze medewerkers regelmatig gecontroleerd en bijgeschoold door de fabrikant. Wij voeren houtrotherstel uit in samenwerking met Sikkens. De kleine reparaties worden uitgevoerd door de schilders van Buskoop Schilders, bij grotere reparaties wordt de hulp ingeroepen van de timmerlieden van Bouwservice Buskoop. De reparaties die wij uitvoeren blijven gegarandeerd jaren onzichtbaar en van goede kwaliteit. In veel gevallen kan hiermee het vervangen van een kozijn (in de toekomst) voorkomen worden.